Верховна інквізія судила молодого юнака, що за словами сусідів був магом. -Запроданець!-крикнув один з інквізиторів -Продав душу дияволу!-підримав інший. -Жахлива людина, яка не думає про інших! Ти зрадник, і тому маєш бути покараний!-із злобою у голосі вимовив сусід. А хлопець лише посміхавсь. -Бачите? Бачите? Він ще й посміхається! То диявол в його душі сміється над нами! А чому? Тому що ми-християне, ми-чесні люди, що ніколи не вкрали ні копійки у іншого, і ніколи не зазіхали на чуже!-розлючено вигукнув хтось із натовпу. І аж раптом хтось тихо-тихо зашепотів: -А ще він три рази тікав від верховного суду. І сказано це було с таким жахом, що юнак не втримався і відповів: -Це ваша думка. Хто зна, правда що я демон, чи ні. Але можу сказати одне-у кожному з вас,-він обвів поглядом усіх присутніх,-є негативна риса характеру. Свій демон. Людина не безгрішна... Його перебили, і суддя, не витримавши цього нахабства просто пристрелив юнака. Так він вважав. Але після того, як його викинули з даху будівлі інквіціі, його тіло ніхто не знайшов. Добрі люди врятували юнака, і він прожив до глибокої старості. І після смерті став ангелом. Так закінчилась його історія.
Чужой везде, где б ни бывал. И полный честности, добра Я слишком поздно понимал Что это лишь игра. (с) Я, Святой Ковёр